Nivon Webwinkel

Webwinkel

 • Pieterpad deel 1 2015

  € 18,70

  Geactualiseerde uitgave van Nederlands bekendste LAW, van Noord-Groningen naar Zuid-Limburg. Duidelijk gesitueerd in de oostelijke helft van Nederland, ligt de focus van deze route op Hoog Nederland.

  Meer informatie
 • Pieterpad deel 2-2016 NIEUW

  € 19,90

  Het zuidelijke deel van het bekendste Nederlandse wandelpad is sterk vernieuwd. Met een vernieuwing van een derde deel van de route is het aandeel onverhard toegenomen tot 55%. De frisse gids is rijk aan foto's en achtergrondinformatie.

  Meer informatie
 • Trekvogelpad - 2016

  € 19,90

  Het beste pad ter wereld (Op Pad 2008) is verbeterd. Het langste natuurpad van Nederland geeft een unieke dwarsdoorsnede van ons land met een grote variatie aan landschappen.

  Meer informatie
 • Drenthepad

  € 18,70

  Wandelen door poetisch Drenthe Drenthe heeft wat de wandelaar zoekt - rust en ruimte, een landschap dat harmonie Aantrekkelijk voor wandelaars én dichters. Dichters hebben die rust, ruimte en harmonie geprobeerd te vangen in woorden, in hun eigen Drentse Toal.

  Meer informatie
 • Noaberpad

  € 12,-

  Het Noaberpad voert de wandelaar van de Dollard naar de Rijn: een wandelroute van 415 km over de grens met Duitsland, door Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. In het graafschap Bentheim tussen Drenthe en Twente, in het Münsterland ten noordoosten van Winterswijk, rond Bocholt en tussen Emmerich en Kleve loopt het pad door Duitsland. Die delen van de route zijn samenwerking met Duitse organisaties ontwikkeld. Deze LAW, tussen de Rijn en de Dollard, geeft de wandelaar de gelegenheid de grensstreek te leren kennen en kennis te maken met de bewoners, de Noabers, voor wie grenspalen nooit een onneembare barrière waren. ‘Grenzeloos’ wandelen langs grensvenen en door het hoeve-landschap van Twente en Achterhoek.

  Meer informatie
 • Groene Hart pad

  € 16,90

  Een rondwandeling in het Nationaal Landschap Groene Hart oftewel de ‘groene long’ van Nederland.

  Meer informatie

© 2018 Nivon

Hexspoor Fulfilment